Hidroizolacija ravnih streh, teras, balkonov
+386 7 488 14 00    |    info@protan.si

Terase in balkoni Protan


Terase in balkoni Protan


Sistem nezaščitene terase

Protan je razvil privlačno membrano, ki se uporablja na terasah in balkonih, kjer je potrebna močna, trpežna in varna pohodna površina. Membrano Protan GT lahko položite na skoraj vse trde podlage. Protan izdeluje tudi ustrezne posamezne montažne dele, kar zagotavlja kakovostno in popolno vodotesnost. Z izbiro sistemov Protan za terase in balkone se boste izognili težavam, povezanim z vodo, kakor sta rjavenje jeklenih ojačitev v betonskih konstrukcijah in gnitje lesa.

Membrana Protan GT je odporna proti UV- žarkom in ima nedrsečo teksturirano površino, ki zagotavlja varnost. Njena debelina je 2,4 mm, dostava pa je mogoča v treh standardnih barvah: zeleni, svetlo in temno sivi. Sistem lahko položite tudi na površine, kjer je višina za površinske zaključke omejena. Membrano Protan GT čistite kot običajne notranje talne obloge in ne potrebuje posebnega vzdrževanja. Življenjska doba je do 20 let, odvisno od uporabe.

Polaganje opravijo usposobljeni in izkušeni delavci, kar zagotavlja brezhibno in vodotesno polaganje.


Sistem zaščitene terase Protan

Za površine, na katerih se pričakuje pogosta uporaba, kjer je mogoče treba med gradnjo postaviti izolacijo ali kjer je potreben poseben površinski zaključek, je Protan razvil vrsto membran Protan G debeline 1,5 mm. Membrana Protan G je primerna za hidroizolacijo pod betonskimi strešniki, letvami  ali betonskimi ploščami. Ker se membrane iz serije Protan G uporabljajo tudi na strešnih vrtovih, jih lahko uporabite v kombinaciji z materialom za urejanje okolice. Več informacij lahko najdete v brošuri in navodilih “Zaščitena membranska streha Protan” ali pa se posvetujte z oddelkom tehničnih služb Protan.


Terase Protan - Brošura

PROTAN d.o.o.
MDB 2

8273 Leskovec pri Krškem


Tel: +386 7 488 14 00
Fax: +386 7 488 14 13

E-mail: info@protan.si