Hidroizolacija ravnih streh, teras, balkonov
+386 7 488 14 00    |    info@protan.si

Ostala poslovna področja


Ostala poslovna področjaVenti?ex
  Protanov sistem Venti?ex, ki se uporablja po vsem svetu, je sistem
prezračevanja, primeren za predore in druge podzemne objekte. Material dobavljamo v obliki dolgih cevi. Pred vhodom močan ventilator  vpihava svež zrak v predor in izpihava izrabljeni zrak iz njega. Tako se takoj po eksploziji pri prebijanju predora delovno okolje vrne na normalno raven.  V Protanovi tovarni v mestu Nesbyen stalno razvijajo in izboljšujejo rešitve. V zadnjih letih so uvedli spajanje Velcro, ki  pospešuje in olajšuje montažo.
Tehnični tekstili
  Protan svoje izkušnje in znanje o nanašanju prevlek iz PVC-ja na tekstil preizkuša na širokem področju aplikacij. Naši proizvodi se uporabljajo za plastične konstrukcije po vsem svetu – od polarnih do tropskih krajev – za skladišča, letališke hangarje, športne dvorane, bolnišnične šotore ipd. Naše ponjave varujejo materiale in izdelke na gradbiščih, v pristaniščih, industriji in v kmetijstvu. Tesnilni materiali za podzemne objekte in cestne predore preprečujejo pronicanje vode.
Vreče za nafto in za vodo

Protanu je z zahtevnimi tehnikami uspelo razviti vreče velikih in izrednih mer za hranjenje in pomorski prevoz sveže vode in vreče za začasno shranjevanje in čiščenje izlite nafte.
Stenske obloge
  Protan proizvaja stenske obloge v različnih barvah, vzorcih in širinah, posebej prilagojenih za strojno lepljenje na zidne površine. Proizvod sestavljata papirno jedro in rahlo reliefna obloga iz PVC-ja. Namenjen je predvsem za avtomatsko nanašanje na mavčne plošče in iverke. Obloge so na voljo v različnih relie?h in barvah.

PROTAN d.o.o.
MDB 2

8273 Leskovec pri Krškem


Tel: +386 7 488 14 00
Fax: +386 7 488 14 13

E-mail: info@protan.si