Hidroizolacija ravnih streh, teras, balkonov
+386 7 488 14 00    |    info@protan.si

Svobodno oblikovane strehe


Strehe Protan posebnih izvedb spodbujajo vašo ustvarjalnost.


Najbolj zapletena in tehnično najzahtevnejša vrsta strešnih konstrukcij so ravne strehe. Strešne mebrane Protan se zamje uporabljo še več kakor trideset let.  Vidna streha mora ponekod ustrezati zahtevam lokalnega organa za prostorsko načrtovanje. Strešna kritina Protan je primerna tudi za naklonske ali krivuljaste strehe, vključno z navpičnimi površinami. Pri takih konstrukcijah pride streha v ospredje in zato  je estetski videz strešne kritine še posebno pomemben. Dolga življenjska doba in mehanska odpornost  strešnih membran Protan sta dokazani in za ohranjanje teh značilnosti je potrebno le malo vzdrževanja. Velika izbira barv in pro? lov omogoča izdelavo posebnih in posameznikom prilagojenih streh ter  izražanje z inovativnimi oblikami.

Barve


Strešna kritina Protan je na razpolago v različnih standardnih barvah. Posebne barve lahko tudi naročite. Zakaj ne bi uporabili več barv na isti strešni površini? Ustvarite lahko enkratne učinke, ki jih z drugimi  strešnimi kritinami ne morete. Z uporabo raznih barv lahko na strehi oblikujete tudi svoj logo. Lahko pa ga tudi vnaprej izdelamo v skladu s strankinim opisom in ga namestimo, potem ko je kritina položena.  Če boste izbrali materiale Protan, boste razumeli, kaj dejansko pomeni  prilagodljivost pri načrtovanju strehe. 


Dekoracijski profili


Na dekoracijske pro?l lahko navarite na kritino. Lahko so v enaki barvi kakor kritina ali v kontrastni. Velikim strešnim površinam dajejo strukturo in jih naredijo zanimive.  Na razpolago sta dve vrsti pro? lov: trikotni pro? li in pro? li v obliki črke omega. Na strešni material jih navarite brez prebijanja membrane. Razmiki med pro? li so lahko poljubno veliki in tako ustvarjajo različne  učinke strehe, vključno z učinkom pokončnih zgibov.

PROTAN d.o.o.
MDB 2

8273 Leskovec pri Krškem


Tel: +386 7 488 14 00
Fax: +386 7 488 14 13

E-mail: info@protan.si