Protan

Strešni sistemi

Kakšno streho potrebujete za svoj projekt?

Naše rešitve za strešne kritine so razvite za zahtevno nordijsko podnebje z visokimi standardi kakovosti.

Poiščite ustrezen sistem za svoj projekt!

Izpostavljene strehe

Protanove kakovostne enoslojne strešne membrane za izpostavljene strehe so obstojne, robustne v vseh podnebnih razmerah, tehnično dovršene in trajnostne.

Protan Standard Overlap – YouTube

Zelene strehe

Zelene strehe postajajo vse bolj priljubljene, zlasti na gosto naseljenih mestnih območjih, kjer je izraba strehe pomembna. Zelene površine in strešne terase prispevajo k večji vrednosti tako za investitorje nepremičnin kot za tiste, ki v stavbah živijo ali jih uporabljajo.

Protan PROGREEN – Green Roof System – YouTube

Modre strehe

Izkoristite streho – dodajte vrednost. Ponašamo se z dolgoletnimi izkušnjami v podpori nepremičninskim investitorjem, arhitektom in inženirjem pri izkoriščanju potenciala njihovih streh.

Protan BlueProof – YouTube

Balastne strehe

Strehe z balastnimi ploščami se lahko uporabljajo za stanovanjske stavbe. Teža balastne mase zahteva primerno nosilno konstrukcijo.

Dizajn strehe

Arhitekti in gradbeniki, ki izberejo strešne kritine Protan, uživajo v njihovi estetiki in vizualni prilagodljivosti, ne da bi zanemarili zahteve po trajnosti, odpornosti in okoljski sprejemljivosti.

Vakuumske strehe

Protan Vacuum Roof je edinstven sistem, ki ne potrebuje pritrdilnih elementov na strešni površini. Sila vetra ustvarja podtlak, ki membrano trdno prisesa na strešno konstrukcijo. Sistem je še posebej primeren za obnovo velikih strešnih površin.

Protan PROVAC – Vacuum Roofing System – YouTube

Zaščita pred radonom

Protan RadonSafe je pregrada, ki prispeva k zaščiti stavbe pred radonom, škodljivo radioaktivno snovjo, ki povzroča pljučnega raka.

Terasne membrane

Protanovi močni in trajni membranski sistemi za terase in balkone zagotavljajo visokokakovostno in dolgotrajno oblogo, ki preprečuje težave, povezane z vlago, plesnijo, trohnenjem in korozijo.

Vzdrževanje streh

Življenjska doba strehe je odvisna od več dejavnikov. Poleg kakovosti izdelka in montaže sta ključnega pomena reden nadzor in vzdrževanje.

Brskanje po namestitvenih sistemih

Standardni sistem

Standardni sistem prekrivanja z mehanskim pritrjevanjem je primeren za vse vrste podlage in ga je mogoče uporabiti tako pri novogradnjah kot prenovah.

Sistem zelenih streh

Sistem zelenih streh Protan je mogoče uporabiti za biološko raznolike, ekstenzivne in intenzivne zasaditve ter dodaja okolju prijazno estetiko.

Zaščiteni sistem

Sistem je namenjen vgradnji na strehe, ki zahtevajo reden dostop, in strehe, ki se uporabljajo kot rekreacijske površine, na primer terase.

Vakuumski sistem

Ta edinstveni sistem izkorišča sile vetra za ohranjanje membrane na mestu. Zelo hitra namestitev, saj ne potrebuje pritrdilnih elementov.

Sistem BlueProof

S tem sistemom se voda postopoma odvaja in spušča v kanalizacijsko omrežje, s čimer se prepreči preobremenitev, ki bi povzročila poplave.

Lepljeni sistem

Lepljenje je primerno, kadar perforacija sloja za nadzor pare ni zaželena ali kadar je mehansko pritrjevanje oteženo ali nemogoče.

Scroll to Top