Protan

O podjetju Protan

Protan d.o.o. je registrirani zastopnik proizvajalca PVC membran Protan A/S Norveška za Slovenijo. Področje delovanja so izključno nebitumenske hidroizolacije streh, teras, balkonov, tal…

Protan d.o.o. ima redno distribucijo izdelkov Protan in vseh pripadajočih elementov, kot so odtoki, plastificirana pločevina, vijaki, snegolovi, strelovodi in drugo za celotno izvedbo projektirane strehe ali druge površine, če drugi kvalificirani izvajalci izrazijo to potrebo. Razpolagajo s skladiščnim prostorom in zalogami za najmanj dva meseca. Vsi delavci so visoko usposobljeni in imajo certifikate matičnega podjetja za tehnologijo polaganja strešnih materialov, ki jih po vsakoletnem uspešnem preverjanju podeli matično podjetje Protan A/S. Garancijska doba za izvedbo je 10 let, izjemoma tudi 15, medtem ko je garancija matičnega podjetja za kakovost materialov 15 let. Vsi materiali imajo vse ateste, ki jih zahtevajo evropski standardi. Protan d.o.o. se je z izvajanjem nebitumenskih hidroizoalcij v Sloveniji uspešno uveljavil, saj so doslej prekrili že več kot 750 tisoč kvadratnih metrov ravnih površin.

Vodilni svetovni proizvajalec membranske tehnologije

Industrijska skupina Protan s sedežem na Norveškem je vodilna v svetu na področju membranske tehnologije. Razvijamo in proizvajamo membrane, strešne kritine, prezračevalne sisteme in tehnični tekstil. Z več kot 900 zaposlenimi, od tega 150 na sedežu v Drammnu, so naši prihodki leta 2022 znašali 2,6 milijarde norveških kron.

Naše največje poslovno področje so strešne kritine in membrane. Specializirani smo tudi za prezračevalne sisteme za rudnike in predore, izdelane po meri. Poleg tega izdelujemo skladiščne in industrijske hale iz PVC, opremo za zaščito pred poplavami, rešitve za akvakulturo, vreče za olje, plavajoče zavese za preprečevanje širjenja razlite nafte in drugo. Te izdelke izvažamo po vsem svetu. Protan je tudi eno od vodilnih severnoevropskih podjetij, ki se ukvarjajo z gradnjo streh.

Z več kot 80 leti izkušenj Protan razvija inovativne rešitve za globalni trg in zahtevno podnebje. Tesno sodelujemo s svojimi strankami in dobavitelji ter smo vodilni na področju tehnologije, okoljskih rešitev in strokovnega znanja. Te edinstvene izkušnje in vpogled nam omogočajo, da lahko ponujamo prilagodljive rešitve po meri, prilagojene lokalnim zahtevam – ne glede na to, ali naša stranka potrebuje vodotesno okolju prijazno streho, zahtevno prezračevanje ali drugo zaščito, ki zahteva tehnično napredno rešitev.

Več informacij o Protanu

Zgodovina Protana

Ni naključje, da je bil Protan izbran za sodelovanje z enim najbolj inovativnih podjetij na svetu, Amazon.com, in bo dobavil strešno kritino za njegove objekte. Navsezadnje je inovativnost rdeča nit celotne Protanove zgodbe.

Kodeks ravnanja

Protan deluje v različnih panogah v številnih državah.  Naši glavni področji sta gradbeništvo in inženirstvo. Pomagamo graditi dežele, v katere dobavljamo izdelke in storitve, ter ponosno varujemo premoženje naših strank.

Zdravje, varnost in okolje v Protanu

Nenehno se ukvarjamo s pobudami za krepitev zdravja in si prizadevamo biti delovno mesto, kjer se nihče ne poškoduje ali zboli zaradi svojega dela.

Raznolikost v Protanu

Smo globalno večjezično in večkulturno podjetje. Prisotni smo v 11 državah, izdelke in rešitve pa prodajamo po vsem svetu.

Kariera

Družba Protan AS in njena hčerinska podjetja ponujajo številne zanimive poklicne priložnosti. V naši skupini so zastopani različni poklici, zato vam omogočamo delo pri zanimivih projektih in strokovni razvoj v rastočem podjetju.

Vodstvo

Člani našega vodstva zastopajo vsa naša poslovna področja in kadrovske funkcije.

Sodelovanje z mediji

Novinarska vprašanja naslovite na vodjo našega globalnega oddelka za odnose z javnostmi in komunikacije.

Scroll to Top