Protan

Strešne membrane

Izjemna trpežnost in dolga življenjska doba.

Protan že 50 let dobavlja strešne membrane z izjemno trpežnostjo in dolgo življenjsko dobo.

Vrste strešnih kritin

Strešna membrana iz PVC

Strešne kritine in membrane iz PVC podjetja Protan so trajnostna alternativa za novogradnje in sanacije.

Strešne membrane TPO

Strešna kritina TPO je vrsta enoslojne strešne kritine, ki se pogosto uporablja za ravne strehe in strehe z majhnim naklonom na poslovnih in stanovanjskih stavbah.

PVC membrane za vaše potrebe

Membrana Protan SE

Membrano SE, ki jo proizvaja Protan, lahko namestite povsod, ne glede na to, ali je ravna ali ukrivljena. Membrana iz mehčanega PVC se zlahka prilagaja podnebnim razmeram.

Membrana Protan EX

Membrano Protan EX je mogoče zlahka namestiti mehansko ali položiti na vakuumski strešni sistem. Primerna je za vse vrste podlag.

Membrana Protan EX-A

Izolirajte strešno etažo z membrano Protan EX-A, ojačano s poliestrom. Membrana se uporablja za lepljeni strešni sistem in ima na hrbtni strani laminirano volno.

Membrana Protan SE Titanium+

Protan enterprise SE Titanium+ je PVC membrana z dodatkom poliestra, ki varuje rastline. Strešna kritina, ki jo izdelujemo, je ognjevarna.

Membrana Protan G

G membrana, ojačana s steklenimi vlakni, za gramozirane, obrnjene in zelene strehe. Odporna je na ekstremne podnebne razmere in napade mikrobov.

Membrana Protan GG

Zelene strehe in parkirišča je mogoče izdelati z membrano Protan GG. Odporna je na korenine ter ima visoko nosilnost in sposobnost prenašanja pritiska.

Protan HydraPlan - prilagodljiva vodotesnost

Protan HydraPlan je homogena, prožna hidroizolacijska membrana iz plastificiranega PVC. Membrana je zasnovana za funkcionalnost in vsestranskost ter se lahko uporablja tako za hidroizolacijo konstrukcij pod nivojem tal kot za aplikacije geomembran.

Membrana Protan GT

2,4 mm debela membrana Protan GT je posebej zasnovana za vidne terase in balkone. Membrana je močna in vzdržljiva za hojo.

Membrana Protan T

Za terase z velikim prometom pešcev sta potrebni vzdržljivost in trdnost. Membrana Protan T je posebej izdelana za estetsko urejanje takšnih streh.

Montažni detajli Protan

Protan ima eno najširših ponudb montažnih detajlov na trgu, vključno z detajli za vogale, cevi in podstavke.

Membrana Protan RadonSafe

Protan RadonSafe je termoplastična poliolefinska membrana, ojačana s poliestrom, ki ščiti stavbe pred radonom iz tal.

Membrana Protan FPO/TPO

Protan FPO/TPO je fleksibilna strešna membrana na osnovi poliolefinov, ojačana s poliestrsko tkanino.

Oglejte si naše posnetke z navodili

Obiščite Protanov kanal YouTube in si oglejte širok izbor informacij o sistemih, navodil za namestitev in predstavitev tehnik varjenja.

Scroll to Top